Hervatting procedure sociale verkiezingen

Sinds maart 2020 liggen de sociale verkiezingsprocedures stil ten gevolge van de COVID-19 pandemie. Zoals beslist in het Koninklijk besluit van 15 juli 2020, hervatten de verkiezingsprocedures op de nieuwe dag X+36 (zijnde 54 dagen voor de uitgestelde verkiezingsdatum). Deze nieuwe dag valt in de nieuwe verkiezingskalender in de periode van 23 september tot en met 6 oktober 2020, in functie van de uitgestelde verkiezingsdag.

Afhankelijk van de nieuwe dag X+29 binnen uw onderneming heeft u nog tot 29 september 2020 om de verkiezingsdatum, de eventueel aangepaste uurregeling en de aangepaste verkiezingskalender aan te plakken.

De verkiezingen zelf zullen plaatsvinden in de periode van 16 tot en met 29 november 2020. Deze nieuwe datum wordt bepaald in functie van de oorspronkelijk vastgelegde verkiezingsdatum.

Indien u vragen heeft over de sociale verkiezingen, aarzel dan niet om ons te contacteren.