Younity zet zijn strategische ontwikkeling verder met de komst van Laurence Markey als vennoot verantwoordelijk voor het departement ambtenarenrecht.

Met trots kondigt Younity aan dat Laurence Markey op 1 december 2016 het kantoor zal vervoegen als expert in het ambtenarenrecht. Laurence zal dit domein, dat zeer nauw aansluit bij de andere specialisaties van het kantoor, met name sociaal recht en pensioenrecht, uitbouwen.

Laurence Markey heeft bijna 20 jaar ervaring als adviseur en is zeer vertrouwd met  administratieve procedures voor de Raad van State en andere gerechtelijke en tuchtrechtelijke instanties. Ze behandelt eveneens publiekrechtelijke dossiers met zowel lokale als federale inslag (met inbegrip van het Europees recht). Laurence heeft bovendien een bijzondere expertise ontwikkeld op het vlak van gelijke behandeling.

Laurence geeft les aan verschillende instellingen, waaronder de Hoge Raad voor Justitie en wordt regelmatig uitgenodigd als expert bij de Manama sociaal recht aan de Université Libre de Bruxelles.

Jean-Philippe Cordier, Managing Partner van Younity: “het aantrekken van een expert als Laurence Markey zorgt ervoor dat Younity zijn meerwaarde voor werkgevers en andere spelers in de publieke sector verder kan vergroten en verfijnen, zowel op het vlak van sociaal recht als pensioenrecht”.

Laurence Markey zelf kijkt er naar uit een nichekantoor zoals Younity te vervoegen, waar ze haar praktijk kan verderzetten en uitdiepen.

Laurence Markey: “ik ben heel gelukkig om YOUNITY te vervoegen, dat voor mij een aantal essentiële waarden verpersoonlijkt zoals het centraal stellen van de cliënt, een juridische uitmuntendheid, en dat een dynamische visie heeft op het beroep van advocaat.

Ik kijk er sterk naar uit om mijn praktijkervaring ten dienste te stellen van de uitbouw van dit departement met een focus op alle sociale aspecten van het ambtenarenrecht”.

Contactpersoon voor de pers: jeanphilippe.cordier@younity.be