Younity: vacature medewerker NL

Om haar arbeidsrecht-team te versterken zoekt Younity een medewerker die al 2 à 3 jaar ervaring heeft in het sociaal recht.

Je zal in aanraking komen met dossiers die alle aspecten van het individueel en collectief arbeidsrecht dekken, zowel in het kader van gerechtelijke procedures als daarbuiten. Zelfstandig omgaan met dossiers en klanten zal aangemoedigd worden.

Je zal terecht komen in een jong, dynamisch en (internationaal) gerenommeerd kantoor dat vandaag een 15-tal advocaten telt, waar je zal werken voor een (internationaal) cliënteel in boeiende en wisselende dossiers. Daarbij zal je permanent omkaderd worden en daardoor een doorgedreven kennis ontwikkelen in het sociaal recht. Je zal aangemoedigd worden om te publiceren (via onze blog of tijdschriften) terwijl er steeds voldoende aandacht is voor een goede mix tussen privé en professioneel.

We bieden een aantrekkelijke verloning en verwachten van jou dat je leergierig bent, graag in team werkt en een sociaal persoon bent. Goede kennis van het Engels en Frans is vereist.

Ben je geïnteresseerd, stel je dan snel kandidaat via recrutering@younity.be (CV en motiveringsbrief) en je hoort van ons.